Cijfers en letters

Gerelateerde afbeelding

Cardtoons (Tiggly)

Tiggly Cardtoons helpt je met de basisbegrippen van wiskunde, zoals één-op-één combineren, rekenen en gelijke sets maken, terwijl je fantasie en gevoel van verwondering worden opgerekt. De app heeft ook een mooie, creatieve vormgeving. Aangeraden voor kinderen van 3 jaar en ouder. 

 

Gerelateerde afbeeldingPair by numbers

Deze educatieve app is ontworpen voor kinderen van drie en een half jaar en ouder. Hier kunnen kinderen meer te weten komen over hoeveelheden en getallen. Het is leuk, en het helpt hen bij het ontwikkelen van kwantitatieve waarnemingsvaardigheden en rekenvaardigheden.

 

OmslagafbeeldingLEZERgame

Lezergame is een leestraining die je heel makkelijk kunt inzetten bij zowel kinderen die zijn vastgelopen in het leesproces als bij aanvankelijke lezers. Het totaalpakket van de app omvat educatieve games, leesboekjes en oefenmappen. Je kunt de verschillende onderdelen los van elkaar gebruiken, maar ze versterken elkaar als je ze combineert. Ze zijn perfect op elkaar afgestemd en hebben een consequente opbouw. Dit zorgt ervoor dat kinderen zelfstandig hun weg kunnen vinden.

1310