Resonans neemt maatregelen tegen verspreiding van het Corona virus.

VOLG ONZE UPDATES : Resonans vzw in de strijd tegen het Corona virus !
 
Resonans vzw past met grote zorg de nodige maatregelen toe om de verspreiding van het COVID-19 virus zoveel mogelijk af te remmen.
 
Iedere begeleider zal met jou als client/gezin, waar een huisbezoek voorzien is, contact hebben om de mogelijkheden van ondersteuning te bespreken. Huisbezoeken zullen NIET doorgaan, tenzij dringendheid gewenst is en de veiligheid inzake hygiene kunnen gegarandeerd worden. Door de verstrengde maatregelen zullen we aangepaste ondersteuningsvormen ‘op afstand’ aan jou voorleggen (telefoon, mail, chat, video-conference). We passen dit toe tot nader bericht.
Ook in deze periode kan je blijven rekenen op onze sterke betrokkenheid in jouw begeleidingstraject, tijdelijk op een creatievere manier.
 
Alle geplande bijeenkomsten worden afgelast , tot nader bericht. Zo zullen de praatgroepen NAH in Leuven en Zellik van deze week op 17/3 en 18/3 NIET doorgaan.
Deelname aan overleggen en outreach opdrachten worden eveneens geannuleerd.
 
De verdere richtlijnen van de Federale en Vlaamse Overheid en het VAPH volgen wij op de voet. We blijven onze medewerkers en jullie informeren.
Zit je met vragen rond ons aanbod en werking in deze periode, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen hierrond : 02 420 22 44 – informatie@resonansvzw.be
 
Zorg goed voor elkaar en jezelf in deze bijzondere periode, geniet van de welgekomen solidariteit alvast.
2672