Wil je met me spelen?

Het boek ‘Wil je met me spelen’ van de Brabantse Dienst voor Thuisbegeleiding stelt de normale ontwikkeling van een kind van 0 tot 2 jaar voor aan de hand van vrolijke prenten. Het hoofdpersonage Janus vertelt kort en bondig welke stappen hij doorloopt op verschillende vlakken: motoriek, verstandelijke ontwikkeling, taalontwikkeling, sociale en persoonlijke vaardigheden.

Eenvoudig

De tekeningen bij de tekst beelden duidelijk uit wat Janus vertelt. Het boek is op die manier ook bruikbaar voor mensen die niet vlot kunnen lezen of anderstalig zijn.

Janus: “Langzamerhand leer ik nu om een voorwerp dat je in allerlei richtingen beweegt te volgen met mijn ogen en hoofd.” (verstandelijke ontwikkeling 3tot 6 maanden)

Werkboek op maat

Op elke bladzijde is er ruimte voor aantekeningen. Zo kan je het gebruiken als een werkboek op maat. Selecteer bijvoorbeeld bepaalde activiteiten en neem ze op in een stappenplan.

Cover van het boek Wil je met me spelenBestellen

‘Wil je met me spelen’ is te koop voor 15 euro (excl. verzendkosten) en is alleen verkrijgbaar bij Brabantse Dienst voor Thuisbegeleiding. Bel naar 02 420 22 44 of stuur een e-mail naar informatie@resonansvzw.be om een boek aan te vragen.

6517